torsdag den 11. november 2010

Ændring i planen


Og så skete en af de ændringer som vi desværre ikke selv er herrer over. Sofus blev ikke bedre, og snottede og hostede stadig. Ligeledes med Nicolai. Så vi smutede en tur til den lokale læge, som lyttede på lunger og kunne med sædvanelig Thaismil og service konstatere: "abnormal sound, yes" - Lidt perplekse over den modstridende mimik, fandt vi dog ud af, at lægen mente, at Sofus havde lungebetændelse og skulle indlægges.





Vi havde valget mellem det lokale hospital på Koh Lanta eller det internationale private hospital i Phuket (4 timers transport). Lægen mente at det store hospital ville være bedst gearet til Sofus-størrelser. Stumme bønner blev sendt til Tryg Alarm, hvor vi har tegnet rejseforsikring, og så snart ordet 'insurance' kom i spil, så blev vi hentet med ambulance ti min efter i vores bungalow.

Og så må man godt se lidt syg ud, når man ligger i en ambulance
Men heldigvis var det bare for sjov...

Al vores gear ind i ambulance (læs: diverse tasker, 2 klapvogne, mm) Blå lys og blik og afsted md Phuket ledsaget af sygeplejerske. Og det lyder måske lidt dramatisk, men hele scenen skal ses i lyset af, at Sofus, omend lidt bleg og hostende, stadig var smilende og aktiv. Så vi tog turen som en oplevelse. Oli prøvede at ligge på båren, og i det hele taget lidt luksus at blive kørt fra dør til dør på en tur, hvor vi ellers skulle have været med 3 forskellige transportmidler med ventetid osv.

Efter et kort pitt-stop nu med kakaomælk og guf, og Sofus hyggede med den mandlige sygeplejserske
Og endelig turens anden patient, som ikke blev nurset helt så meget som Sofus
Vi ankom til Phuket ved midnatstid, hvor Nick og Sofus blev tjekket igennem for og bag. Røgnten, test for H1A1 (A1H1 ?), temperatur, osv osv. Begge med diagnosen lungebetændelse og måske noget svineinfluenza, som stadig florerer nu dog med effektiv kur i medicinen Tamiflu.
Et par timer efter, blev vi ført til vores VIP room, hvor der både er soveværelse og stue, køleskab, microovn og elkoger. Og fine børnesenge redt op med de mest bedårende lyserøde flæsebesatte lagner, dyner og sengerend. Vores superhelte kan bære det med stil!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar