torsdag den 11. november 2010

Togrejse til Suhritani og Koh Lanta

(følgende er skrevet for fire dage siden)


Vi fik opmagasineret vores grej i Bangkok efter vi havde tjekket ud fra hotellet. Så havde vi eftermiddagen til at få købt de sidste ting til turen. Vi fandt et lokalt supermarked, og jeg fik mig et par tøfler at futte rundt i, Sofus fik fyldt depotet af sutter og babmad op (Babymad dyrere end i DK!), Oli fik et par tiltrængte badevinger og Nicolai...ville bare gerne hurtigt videre. :)


Vi ankom til stationen og fik fyldt et par poser med guf, vafler, kiks og sodavand. Og så var vi ellers klar til en laaaang togtur. Kl 18:00 trillede det gamle tog ud fra perronnen og vi rumlede afsted. God plads med brede lædersæder, vinduer som kan trækkes helt ned, og gennemgang mellem vognene som i de gode gamle dage hos DSB. Vi sad ved vinduet og kiggede ud alle fire, og det var en fed måde at rejse og opleve på. Varm, behagelig luft og udsigt til massevis af blikskure, lokale markeder og tropisk vegetation. Sceneriet kunne for Olivers vedkommende dog ikke holde stand mod Mario i mere end ti minutters tid, og så var Nintendoen varmet op.


Et par timer senere blev sengene slået ud, fint opredt med hvide stivede lagner, et stort tyndt tæppe og en lækker hovedpude. Sofus puttede sig hos mig og lod sig hurtigt rumle i søvn. Nick og Oli gik på eventyr, alt imens Oli højlydt proklamerede ”Jeg ææælsker at gå på eventyr” sammen med en far, som var ekstra glad for sin store dreng lige dér.
De smuttede ned i spisvognen og fik en gang mad som vist var lige lokal nok i og med, at den var for stærk for selv Nick. Derefter tilbage til vores pladser og så til køjs. Oliver sov som en sten lige indtil kl 5 om morgnen, hvorefter Mario var effektiv babysitter.


Sofus derimod var snottet og var vågen mange gange, men heldigvis kun kort, da toget rumlede ham i søvn igen. Udover en snottet baby, så var det en super tur, hvor der er mulighed for at sove som en sten og bare lade kilometerne bumle afsted uder sig, mens der intet andet er at gøre end at slappe af og nyde turen.

1 kommentar: